Харків і область 29 січня. Обстріли, пожежі, жертви, бої

29.01.2023 12:10   -

Терор мирного населення Харківщини з боку російських військ триває. Минулої доби окупанти обстрілювали Куп’янський, Харківський, Богодухівський та Чугуївський райони, повідомляють у штабі оборони.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Зокрема під вогнем були Куп’янськ, Вовчанськ, Стрілеча, Козача Лопань.
Внаслідок обстрілів сіл Червона Зоря та Одноробівка Богодухівського району зруйновані приватні житлові будинки. На щастя без жертв та постраждалих.
У Куп’янську пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди.
У Вовчанську внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено декілька приватних будинків, автомобілі, а також будівлю одного з підприємств. Поранення отримала жінка 83 років.

Як інформують у ДСНС , рятувальники два рази виїжджали на перевірку території міста, які постраждали від ворожий обстрілів.

ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
У місті Вовчанськ виявлено пошкодження 4 приватних домоволодінь, господарчих споруд, 3 автомобілів, а також 4 металевих ємностей елеватора, 3 складських будівель, плавзасобу та паркану одного з сільськогосподарських підприємств. Постраждалих та пожеж не зафіксовано.

Тривають роботи з розмінування. За добу піротехніки ДСНС знешкодили 33 вибухонебезпечні предмети.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

На лінії зіткнення точаться бої, інформують у штабі оборони. ЗСУ надійно тримають свої позиції та завдають ворогу відчутних втрат.

ОСТАННІ НОВИНИ