Харків і область 28 лютого. Обстріли, пожежі, жертви, бої

28.02.2023 12:19   -

Окупанти продовжують обстрілювати цивільних людей та інфраструктуру прикордонних населених пунктів Харківського, Куп’янського та Чугуївського районів Харківщини, повідомляють у штабі оборони.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вчора, після 12:00, внаслідок обстрілу с. Вовчанські Хутори Чугуївського району пошкоджено 8 житлових будинків та господарчі споруди. На щастя, без постраждалих.
У Куп’янську внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено приватний житловий будинок.

Як інформують у ДСНС, протягом доби пожеж, спричинених ворожими обстрілами, не зафіксовано.

ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
О 13:25 рятувальники виїжджали до с. Вовчанські Хутори на перевірку місцевості після чергового атрудару з боку загарбників. Перевіркою виявлені пошкодження на території 8 приватних домоволодінь.

Триває розмінування, звітують у ДСНС. Протягом доби вилучено та знешкоджено 16 одиниці вибухонебезпечних предметів. Як зазначають у штабі оборони, в Харківській області зберігається висока мінна небезпека.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
28 лютого, зранку, в с. Волохів Яр Чугуївського району на протипіхотній міні “Пелюстка” підірвався 60-річний чоловік, який перебував на своїй земельній ділянці. Госпіталізований з осколковим пораненням.

За повідомленням штабу оборони, на лінії зіткнення наші військові продовжують давати відсіч окупантам та завдають їм відчутних втрат.

ОСТАННІ НОВИНИ