Харків і область 27 січня. Обстріли, пожежі, жертви, бої

27.01.2023 13:15   -

Як інформують у штабі оборони, минулої доби ворог масовано обстрілював Куп’янський, Харківський та Чугуївський райони.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Сьогодні о 6 ранку ворог обстріляв Куп’янськ. Снаряди влучили у відкриту місцевість біля житлового будинку. Горіли гаражі. Попередньо – без постраждалих.

За даними ДСНС, через обстріли виникла одна пожежа.

ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
О 21:39 у Вовчанську зайнялась двоповерхова будівля, що не експлуатувалась, та 2 торговельних павільйони. Загальна площа пожежі склала 370 кв.м. На щастя обійшлося без постраждалих.

3 рази рятувальники виїжджали на перевірку територій, які постраждали від обстрілів.

ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
У Куп’янську виявлено пошкодження 5-типоверхового житлового будинку, електро- та газової мережі, 2-х приватних домоволодінь, автомобілів. Постраждалих та пожеж не зафіксовано.
О 12:49 ворог обстріляв житлові квартали прикордонного селища Казача Лопань Харківського району. В результаті завдано серйозних пошкоджень декільком житловим оселям. Рятувальники спільно з працівниками Нацполіції та медиками з-під уламків конструкцій одного напівзруйнованого будинку дістали жінку-інваліда. Наразі вона в лікарні.

На жаль протягом доби на Харківщині є постраждалі і загиблі, повідомляють медики.

ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДДОПОМОГИ
Вчора у Дворічній Куп’янського району загинули 2-е цивільних – чоловік та жінка.
У смт Козача Лопань Харківського району незначних ушкоджень зазнала та була госпіталізована 70-річна жінка, у Вовчанську поранена жінка 60 років.

В області триває розмінування. Рятувальники та військова адміністрація весь час попереджають мешканців Харківщини про небезпеку, але трагедії стаються.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вчора між селами Червоне та Велика Комишуваха Ізюмського району на невідомому вибуховому пристрої у полі підірвалися двоє чоловіків 40 та 35 років. Медики оцінюють стан одного з поранених як важкий, іншого – середньої тяжкості.

На лінії зіткнення тривають запеклі бої. Наші захисники надійно тримають позиції та завдають ворогу втрат, інформують у штабі оборони.

ОСТАННІ НОВИНИ