Харків і область. 25 серпня. Обстріли, пожежі, жертви, бої

25.08.2022 12:46   -

183-й день російської навали. Ніч у Харкові була тихою. Окупанти запустили в напрямку міста дві ракети. Перша вибухнула в повітрі, друга впала на території Чугуївського району. Попередньо – без постраждалих.

А от вдень 24 серпня ворог обстрілював Харків.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Теперь под обстрелом Новобаварский район. Прилеты по нескольким адресам. О пострадавших на данный момент информации нет.

Під удар потрапили і населені пункти області.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Найбільш інтенсивно обстрілювалося селище Мала Данилівка в Харківському районі. Пошкоджені приватні будинки, господарчі споруди, сталося кілька пожеж. В Харківському і Богодухівському районах через обстріли горіла трава на великих відкритих площах.

За зведенням служби з надзвичайних ситуацій 8 пожеж на Харківщині цієї доби сталися через обстріли.

ГУ ДСНС У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Пожежі, спричинені ворожими обстрілами, трапились у Богодухівському районі – дві пожежі, Чугуївському – одна та п’ять у Харківському районі.
За добу піротехніки ДСНС ліквідували 19 ворожих вибухонебезпечних предметів.

За даними Центру екстреної медичної допомоги протягом доби з пораненнями госпіталізували двох постраждалих при обстрілі в Малій Данилівці. Це чоловіки 39 і 48 років.

На лінії фронту ворог продовжує обстрілювати наші позиції із танків, бойових машин, ствольної та реактивної артилерії, повідомляють у штабі оборони. В районі Ізюма окупанти намагалися наступати в напрямку Пасіка – Долина, але під вогнем ЗСУ відступили з втратами.