Харків і область 24 січня. Обстріли,пожежі, жертви, бої

24.01.2023 12:42   -

Сьогодні зранку ворог знову обстріляв Куп’янськ , повідомляють у штабі оборони. Є влучання у житлові будинки, сталися масштабні пожежі. З початку вторгнення Харківщина щодня під ударом російських окупантів.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Протягом минулої доби ворог вів масовані обстріли прикордонних населених пунктів у Куп’янському, Чугуївському та Харківському районах.
У Вовчанську Чугуївського району внаслідок артобстрілів пошкоджені житлові будинки, об’єкти цивільної промисловості та інфраструктурні об’єкти. У с. Вовчанські Хутори ракетним обстрілом зруйновано заклад освіти та будинок культури.
У с. Гатище Чугуївського району пошкоджені об’єкти цивільної промисловості, сталися пожежі.

Як інформують рятувальники, чотири пожежі протягом доби сталися через ворожі обстріли

ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Близько 14:00 в с. Григорівка Великобурлуцької громади виникли 2 пожежі на території приватної оселі. Горіла господарча споруда та гараж на площі 100 кв.м. Також будівля зернотоку на площі 70 кв.м.
У с. Вовчанські Хутори Вовчанської громади горіла приватна господарча споруда та 2 транспортних засоби на площі 70 кв.м.
Близько 23:00 ворог вдарив про м. Куп’янську. Загорілась торговельно-складська будівля на площі 800 кв.м. З вогнем боролись 5 пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС .

За даними медиків, є постраждалі внаслідок обстрілів.

ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДДОПОМОГИ
У Вовчанську поранення отримав 52-річний чоловік. Госпіталізований в стані середньої тяжкості.

На лінії зіткнення наші військові міцно тримають позиції та ведуть бої з ворогом.

ОСТАННІ НОВИНИ