Харків і область 23 січня. Обстріли, пожежі, жертви, бої

23.01.2023 13:10   -

Минулої доби ворог продовжував обстріл мирних населених пунктів Куп’янського, Харківського, Богодухівського та Чугуївського районів, інформують у штабі оборони.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
У Куп’янську ворожий снаряд влучив у подвір’я житлового будинку, у Вовчанську також зафіксовано влучання у приватний будинок. Поранення зазнав 49-річний чоловік.
У селі Петрівка Золочівської громади від ворожого артобстрілу загинула 67-річна жінка.

Як інформують рятувальники, вони протягом доби чотири рази залучались до перевірки місць прильотів. Так, близько 22:00 ворог завдав удару, попередньо із ЗРК С-300, по селищу Пісочин Харківського району. Ракета влучила у двір приватного домоволодіння, зруйнувавши надвірні забудови. На щастя обійшлось без жертв.

ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
О 08:35 та о 10:35 рятувальники 44-ї ДПРЧ обстежували 3 приватні домоволодіння у Куп’янську, які піддалися артобстрілам. Там пошкоджені дахи, вікна, стіни житлових будинків, паркани. Постраждали 2-є людей. Пожеж не зафіксовано.
О 13:11 рятувальники обстежили приватне домоволодіння у селищі Дворічна. Вибухом пошкоджено дах та тамбур будинку. Без постраждалих.

Щодо пожеж, то підрозділи ДСНС виїздили на гасіння одного загоряння в результаті обстрілу

ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
О 07:32 снаряд влучив в приватну оселю у Вовчанську. Виникла пожежа. На момент прибуття підрозділів ДСНС її площа склала 120 кв.м. Горів дах будинку. Постраждалих немає.

Як повідомляють у Генштабі, на Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках наступальних угруповань противника не виявлено.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

На лінії зіткнення ,що в Харківській області, наші захисники продовжують давати відсіч окупантам.

ОСТАННІ НОВИНИ