Харків і область 22 січня. Обстріли, пожежі, жертви, бої

22.01.2023 12:20   -

Ворог продовжує обстрілювати цивільне населення прикордонних міст і сіл Куп’янського, Чугуївського та Харківського районів області, повідомляють у штабі оборони.

Минулої доби руйнівні удари зафіксовані по Куп’янську, Вовчанську, Дворічній, Ветеринарному.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
У Куп’янську пошкоджено молочно-консервний комбінат та два приватні будинки. У Вовчанську зруйновано приватні забудови. У с. Ветеринарне поранення отримав та був госпіталізований 46-річний цивільний чоловік.

В області триває гуманітарне розмінування. За добу піротехніки ДСНС знешкодили 14 вибухонебезпечних пристроїв. Втім, небезпека від мін та нерозірваних боєприпасів все ще висока.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вчора в с. Кам’янка Ізюмського району на невідомому вибуховому пристрої підірвалися двоє чоловіків 49 та 50 років. Госпіталізовані в стані середньої тяжкості.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Як звітують рятувальники, пожеж через обстріли окупаційних військ росії не зафіксовано. Підрозділи ДСНС виїжджали для перевірки місць прильотів і проведення аварійно-рятувальних робіт.

ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
О 06:21 рятувальні роботи виконувались у м. Вовчанську, де внаслідок влучання ворожого снаряду зруйновано приватний будинок. 2 людей зазнали поранень, 69-річна жінка загинула. Її тіло деблоковане з-під завалів будинку в ході проведення аварійно-рятувальних робіт.
О 08:55 рятувальники виїжджали на перевірку території м. Куп’янська після обстрілу ворога. Виявлено пошкодження 2-х приватних домоволодінь. Пожеж та постраждалих не зафіксовано.

Як інформують у штабі оборони, на лінії зіткнення наші захисники міцно тримають свої позиції та знищують окупантів.

ОСТАННІ НОВИНИ