Харків і область 20 січня. Обстріли, пожежі, жертви, бої

20.01.2023 13:37   -

Російські загарбники продовжуть тероризувати мирне населення Харківщини. Минулої доби ворог обстрілював прикордонні населені пункти області.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
З мінометів, артилерії та РСЗВ окупанти обстрілювали Тимофіївку, Ветеринарне, Стрілечу, Старицю, Вовчанськ, Вільчу, Дворічну, Куп’янськ та ін.
У Тимофіївці Богодухівського району зафіксовано близько 20 ударів ворога з артилерії. Пошкоджено чотири приватні будинки.
У Вовчанську Чугуївського району обстрілів зазнали дві дев’ятиповерхівки: вибиті вікна і дах. Крім того, пошкоджено 10 приватних будинків, гаражі, господарчі споруди.
У Куп’янському районі від обстрілів потерпав Куп’янськ і Дворічна. Пошкоджено 5 приватних будинків, господарчі споруди, автомобілі. Також окупанти з РЗК С-300 обстріляли приміщення школи-інтернату. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Працюють і підрозділи ДСНС. Так за добу ліквідували одну пожежу, що спричинена ворожими обстрілами

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Снаряд влучив у гараж та господарчу споруду, підпаливши їх. Подія трапилась у місті Вовчанськ. На момент прибуття рятувальників площа пожежі склала 150 кв.м. Постраждалих немає.
17 разів рятувальники виїжджали на перевірку територій населених пунктів, щойно обстріляних ворогом.
У селищі Дворічна, містах Вовчанськ та Куп’янськ були пошкоджені житлові будинки та скління вікон. Пожеж не зафіксовано. Постраждалих немає.
Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 72 вибухонебезпечних предмета.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Українські захисники продовжуть тримати оборону. У Генштабі звітують, наступальних операцій з боку ворога не виявлено. Але окупанти завдали ударів по населеним пунктам.

ГЕНЕРАЛЬНИЙ ШТАБ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ
На Куп’янському напрямку обстріляно райони населених пунктів Тавільжанка, Вільшана, Орлянське, Куп’янськ, Крохмальне, Піщане, Берестове, Стельмахівка і Вишневе Харківської області, а також Новоселівське на Луганщині.

ОСТАННІ НОВИНИ