Харків і область 2 вересня. Обстріли, пожежі, жертви, бої

02.09.2022 12:37   -

191-й день героїчного спротиву. Обстріли Харкова не припиняються. За минулу добу, за повідомленням поліції, окупанти зруйнували на Харківщині понад 60 об’єктів.

ГУ НАЦПОЛІЦІЇ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Харків та населені пункти області продовжують щодня потерпати від ракетних та артилерійських ударів ворога. Працівники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти минулої доби опрацювали понад 60 фактів руйнувань помешкань та інших об’єктів на території регіону внаслідок обстрілів та пожеж.


І знову обстріли, знову руйнування. Вночі ворог завдав ракетних ударів по Холодногірському району Харкова.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
В результате обследования территории в Холодногорском районе полиция говорит о прилете ракеты С-300.
Кроме четырех автомобилей повреждены два инфраструктурных объекта. О жертвах информации нет.

За інформацією правоохоронців, дві ракети влучили в землю, пошкоджені приміщення, зокрема спорткомплекс.


По області окупанти також наносили артилерійські удари по Харківському, Ізюмському, Богодухівському, Чугуївському районах. Пошкоджені приватні домоволодіння. Як повідомляють у службі з надзвичайних ситуацій, цієї доби обійшлось без пожеж, спричинених обстрілам
А загалом за добу рятувальники здійснили 32 оперативних виїзди. Окрім побутових пожеж, це і аварійно-рятувальні роботи, і допомога комунальникам та поліції.


За даними центру екстреної меддопомоги протягом доби по області госпіталізувано троє жінок 47, 66 та 39 років в Ізюмському районі. На жаль, внаслідок обстрілу Харківського району 63-річний чоловік загинув.
Бої за Харківщині тривають. Наші бійці тримають позиції на всіх напрямках, хоч окупанти і завдають постійних ударів, інформують у штабі оборони.


Крім того, цієї доби ЗСУ успішно знищили склад із паливно-мастильними матеріалами у Куп’янському районі.