Харків і область 19 січня. Обстріли, пожежі, жертви, бої

19.01.2023 12:20   -

Окупанти продовжують обстрілювати прикордонні населені пункти Куп’янського, Харківського та Чугуївського районів Харківщини, інформують у штабі оборони.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
У Куп’янську внаслідок обстрілів пошкоджено житловий будинок та приватне підприємство. У смт Дворічна Куп’янського району пошкоджено приватний будинок, горіли господарчі споруди.
У Вовчанську Чугуївського району ворог обстріляв два двоповерхових багатоквартирних будинки: вибиті вікна і зруйновано дах. Є влучання в амбулаторію.
У смт Вільча через обстріли окупантів пошкоджено 5 приватних будинків. Був «приліт» у «Вовчанський геріатричний пансіонат», пошкоджені вікна корпусу. Також зафіксовано влучання ворожих снарядів у дитячий садок.

За даними ДСНС, одна пожежа, у Дворічній, сталася через ворожий обстріл.

ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Снаряд влучив у господарчу споруду, підпаливши її. На момент прибуття рятувальників площа пожежі склала 10 кв.м.
Постраждалих немає.

Також 2 рази рятувальники виїжджали на перевірку територій населених пунктів, щойно обстріляних ворогом, звітують у ДСНС.

ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
У м. Куп’янськ пошкоджені споруди на території приватного підприємства.
м. Вовчанськ та селище Вільча зазнали масованої артатаки. Внаслідок цього пошкоджень зазнали: лікарня, 2 двоповерхові житлові будинки, геріатричний пансіонат, заклад дошкільної освіти, амбулаторія загальної практики сімейної медицини, 5 приватних будинків. Пожеж не зафіксовано. Постраждалих немає.

Як інформують у штабі оборони, ЗСУ на лінії зіткнення надійно тримають позиції та ведуть запеклі бої з окупантами.

ОСТАННІ НОВИНИ