Харків і область 15 січня. Обстріли, пожежі, жертви, бої

15.01.2023 11:45   -

14 січня ворог завдав масованого ракетного удару по Україні. У Харківській області зафіксовані влучання в об’єкти критичної інфраструктури. Харків і область були повністю знеструмлені.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
До 1 години ночі 15 січня завдяки самовідданій роботі енергетиків у більшості споживачів електропостачання було відновлено. Станом на 8:30 заживлено 100% споживачів Харкова та області, які були відключені внаслідок обстрілів.

Протягом доби ворог продовжував обстріли Куп’янського, Чугуївського та Харківського районів.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
У Вовчанську обстрілами пошкоджено навчальний заклад, інфраструктурні та промислові об’єкти. У селі Грушівка Куп’янського району пошкоджено неексплуатовану будівлю та об’єкт цивільної промисловості.

Як зазначають рятувальники, пожеж через обстріли на Харківщині протягом доби не виявлено.

ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
10 разів рятувальники ДСНС виїжджали на перевірку місць ворожих обстрілів: в м. Харкові, м. Вовчанську, с. Грушівка Куп’янського району та Зміївської громади Чугуївського району. Виявлено пошкодження на об’єктах критичної інфраструктури, пошкоджені дах та вибиті вікна в гуртожитку, учбовому закладі, будівлі підприємства. Пожеж та постраждалих не зафіксовано.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Триває розмінування деокупованих територій.

ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 75 вибухонебезпечних предметів.

На лінії зіткнення точаться бої Наші військові надійно тримають позиції та продовжують нищити живу силу і техніку ворога.

ОСТАННІ НОВИНИ