Харків і область 15 листопада. Обстріли, пожежі, жертви, бої

15.11.2022 12:45   -

У Харкові нічь минула тихо. Протягом минулої доби російські окупанти завдавали артелерійських ударів по прикордонних районах області.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Ворог продовжив тероризувати обстрілами мирне населення міст і сіл, розташованих поруч з лінією зіткнення та кордоном з рф: Чугуївського, Куп’янського та Харківського районів.

У с. Вовчанські Хутори Чугуївського району внаслідок обстрілів пошкоджено кілька приватних домоволодінь. У с. Болдирівка Куп’янського району через обстріли горіли склади з зерном.

На гасіння однієї пожежі, спричиненої обстрілом, виїзджали рятувальники.

ГУ ДСНС УКРАЇНИ У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
О 20:14 снаряд влучив у сільськогосподарський об’єкт на території Куп’янського району, де горіла пшениця та насіння соняшника на загальній площі 150 кв.м. Рятувальники о 21:00 локалізували вогонь та о 21:40 повністю ліквідували його.

За інформацією медиків, є цієї доби поранені серед мирного населення.

ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ
В Куп’янському районі поранення отримали дві жінки 66-ти та 62-х років та чоловік 50-ти років.

Мінна небезпека в області все ще дуже висока, застерігають у штабі оборони.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Піротехніки ДСНС продовжують розмінування території. За добу знешкодили 141 вибухонебезпечний предмет. Втім, вчора біля залізничної станції Цупівка на міні підірвалися 3 працівники залізниці. Вони госпіталізовані з пораненнями.
Крім того, в районі села Безруки близько 15:00 на міні підірвалося авто “Харківобленерго”, поранення зазнав 41-річний електромонтер. Його стан середній.

На лінії зіткнення наші військові продовжують вести бої з російськими окупантами.

Яна Біляєва, Стас Дейнеко