Харків і область. 13 серпня. Обстріли, пожежі, жертви, бої (відео)

13.08.2022 13:52   -
Постраждалий від ракетного обстрілу будинок у Харкові

171-й день війни. Удари по Харкову не припиняються. Цієї ночі їх було два. По Слобідському і Немишлянському районах. Попередньо: стріляли росіяни ракетами С-300.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

Пострадал колледж, повреждены коммуникации критической инфраструктуры, в нескольких жилых домах вылетели стекла, осколками посечены несколько троллейбусов.
Там, куда попали вражеские ракеты, нет ничего, что хотя бы отдаленно напоминало военные объекты. Они бьют исключительно по гражданской инфраструктуре, пытаясь лишить нас учебных учреждений, транспорта, а людей их жилья.

В Слобідському районі ракета вдарила в тротуар біля коледжу. Вибуховою хвилею пошкодило будівлю.
У Немишлянському влучили в газон перед готельно-ресторанним комплексом. Пошкоджено тролейбуси, легкові авто, вибиті шибки в будинках. Жінкам 74 та 50 років медики надали допомогу на місці.

Протягом доби ворог обстрілював Харківський, Чугуївський, Богодухівський та Ізюмський райони.
За інформацією рятувальників за добу сталося 8 пожеж через ворожі обстріли.

ГУ ДСНС У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Найбільше постраждало селище Циркуни Харківського району, де протягом доби сталося 5 пожеж. Горіли господарчі споруди, гараж та житловий будинок. Внаслідок обстрілу постраждав чоловік, 1965 року народження, якого з діагнозом осколкові поранення було госпіталізовано до міської лікарні.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби госпіталізували трьох цивільних. У Харківському районі поранений чоловік 56 років. У Богодухівському – жінка 84 років, та 13-річний хлопець, він у важкому стані.
На лінії зіткнення тривають бойові дії.

Наші захисники надійно тримають позиції та продовжують нищити ворога.