Харків і область 13 лютого. Обстріли, пожежі, жертви, бої

13.02.2023 12:00   -

Зранку 13 лютого ранку ворог обстріляв Куп’янськ. У місті пошкоджені житлові будинки, сталися пожежі. На щастя, ніхто не постраждав. Під ударом і інші прикордонні райони.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Протягом минулої доби ворог з артилерії та мінометів обстріляв щонайменше 10 прикордонних населених пунктів Чугуївського та Куп’янського районів.
Найбільше постраждали Куп’янськ, Вовчанськ та смт Дворічна. Там пошкоджені переважно приватні житлові будинки.
У Вовчанську, внаслідок влучання у приватний будинок, поранення отримав 47-річний цивільний чоловік.

Пожеж,спричинених обстрілами, не зафіксовано, повідомляють у ДСНС. 8 разів рятувальники виїжджали на перевірку місць влучання.

  • м. Куп’янськ – пошкоджень та руйнацій зазнали житлові будинки та господарчі споруди. Жертв та постраждалих не виявлено;
  • м. Вовчанськ – пошкоджень та руйнацій зазнали адміністративна будівля, житлові будинки та господарчі споруди. Жертв та постраждалих не виявлено;
  • смт. Дворічна – пошкоджень та руйнацій зазнали адміністративна будівля та двоповерхова житлова будівля. Жертв та постраждалих не виявлено.

В області триває розмінування деокупованих територій.

ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 39 одиниць вибухонебезпечних предметів.

На лінії зіткнення, інформують у штабі оборони, наші Захисники надійно тримають свої позиції та дають рішучу відсіч ворогу.

ГЕНЕРАЛЬНИЙ ШТАБ УКРАЇНИ
За минулу добу РФ намагалася атакувати українську армію в районі села Гряниківка, що неподалік Дворічної. Підрозділи Сил оборони України відбили цю атаку.

ОСТАННІ НОВИНИ