Харків і область 11 січня. Обстріли, пожежі, жертви, бої

11.02.2023 12:37   -

10 лютого по Харкову та Харківській області було завдано масованого ракетного удару. Є пошкодження об’єктів енергогенеруючої критичної інфраструктури, повідомили в мерії та штабі оборони.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Внаслідок одного з ракетних ударів отримали поранення 8 цивільних людей. Вночі було відновлено електропостачання та заживлено 100% споживачів по місту та області. Однак, через наслідки ракетних ударів 11 та 12 лютого будуть діяти спеціальні графіки аварійних відключень для 12 черг.

За даними штабу оборони, протягом минулої доби ворог обстріляв щонайменше 17 прикордонних населених пунктів Богодухівського, Чугуївського, Куп’янського та Харківського районів.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Внаслідок обстрілів та авіаційних ударів по Вовчанську Чугуївського району пошкоджені багатоквартирні житлові будинки, об’єкти промисловості, будівля “Ощадбанку”, аптека, дитячий садок та інші цивільні об’єкти. Отримала поранення та була госпіталізована 69-річна жінка.
У м. Куп’янськ обстрілами пошкоджені 7 приватних будинків. У с. Одноробівка Богодухівського району пошкоджено два двоповерхових багатоквартирних будинки, об’єкти інфраструктури.

Як звітують рятувальники, протягом доби сталася одна пожежа, спричинена обстрілом.

ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Виникло загоряння о 10:00 на одному з об’єктів критичної інфраструктури на площі 150 кв.м. 8 людей зазнали травм і поранень. Силами пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС вогонь був оперативно ліквідований.

6 разів рятувальники виїжджали на перевірку місць влучання ворожих снарядів і ракет.

  • селище Дворічна – ушкоджена адміністративна будівля, 2 приватних домогосподарства, 1 автомобіль;
  • м. Куп’янськ – пошкоджені 7 приватних садиб;
  • м. Вовчанськ – пошкоджень та руйнацій зазнали 2 приватні і 1 комунальне підприємства, 2 адмінбудівлі, будівлі банківської установи та аптеки, двоповерховий житловий будинок, 5 приватних осель. Поранено 1 людину;
  • селище Вільча – 2 приватних будинки;
  • село Вовчанські Хутори – 3 приватні домогосподарства.

Триває розмінування. Протягом доби знешкоджено в області 43 одиниці вибухонебезпечних предметів.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

На лінії зіткнення, інформують у штабі оборони, наші захисники надійно утримують позиції та ведуть бойові дії з окупантами, завдаючи їм відчутних втрат.

ОСТАННІ НОВИНИ