Харків і область 10 листопада. Обстріли, пожежі, жертви, бої.

10.11.2022 11:55   -

У Харкова ситуація стабільна. Без обстрілів. Минулої доби ворог завдав ударів мирному населенню міст і сіл Харківщини, що розташовані недалеко від лінії зіткнення та кордону з рф.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Зокрема були обстріляні міста Куп’янськ та Вовчанськ, смт Дворічна та інші населені пункти Куп’янського, Чугуївського та Харківського районів.
У Вовчанську пошкоджено інфраструктурний об’єкт, у Куп’янську внаслідок обстрілу сталася пожежа в будівлі магазину. З пораненням госпіталізований 36-річний мешканець Куп’янська.

За інформацією рятувальників цієї доби на Харківщині сталося три масштабні пожежі через воєнні дії.

ГУ ДСНС У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Пожежі, які спричинив ворог своїми обстрілами, трапились: дві – у Куп’янському та одна – у Чугуївському районах області. Горіли господарча споруда та дах магазину.
О 23:22 внаслідок ракетного обстрілу, в Куп’янському районі сталася пожежа в магазині. Горів дах на площі 500 кв.м. Постраждалих немає. До ліквідації пожежі від ДСНС залучалось 4 одиниці техніки та 19 чоловік особового складу.

Триває розмінування деокупованих територій та відновлення там нормальних умов життя.

На лінії фронту, що на території Харківщини без змін. Українські військові тримають свої позиції та завдають нищівних ударів по окупантах.