Харків 8 серпня. Понад 5 запусків ракет із території рф зафіксував штаб оборони (Відео)

08.08.2022 09:45   -

Близько 23 години внаслідок артобстрілів окупантів у кількох місцях горіла покрівля адміністративної будівлі в Київському районі Харкова. Без постраждалих.

▪️Штаб оборони цієї ночі зафіксував понад 5 запусків ракет із території рф. Попередньо – РЗК С-300. Частина з них «здетонувала раніше пункту призначення». Одна з ракет після 01 години ночі влучила в смт Печеніги, Чугуївського району. На жаль, в приватному будинку, який зазнав руйнувань після удару, загинула 72 річна жінка. Протягом доби Чугуївщина також зазнавала обстрілів. Горіли дахи приватних будинків, прибудови та господарчі споруди мирних жителів.

▪️Протягом доби росіяни із артилерії обстрілювали Богодухівський, Ізюмський, Харківський, Чугуївський райони. – У Богодухівському районі росіяни вогнем знищили 28 гектарів пшениці. Протягом доби було кілька обстрілів різних господарств. Це умисне знищення українського врожаю! – В Ізюмському зафіксували влучання по відкритих територіях.

Госпіталізована 72-річна жінка. – У Харківькому районі через обстріли окупантів горіли дачні будинки кооперативу, господарчі споруди. Унаслідок обстрілів в Черкаських Тишках, на жаль, загинула 62-річна жінка. Ще 2 людей госпіталізовані: 84-річна жінка та 62-річний чоловік.

Олексій Муравйов