Харків 7 серпня вночі знову був обстріляний. Інформація від ХОВА (Відео)

07.08.2022 10:01   -

Окупанти вночі близько 4.40 обстріляли Немишлянський, Індустріальний та Новобаварський райони Харкова. Ракети запущені із російського Бєлгорода, імовірно – тип ЗРК С-300.

В Індустріальному та Немишлянському районах внаслідок влучання ракет є руйнування цивільної промислової та критичної інфраструктури. На щастя, без втрат. У Новобарському районі ракета «поцілила» в землю біля одного з парків, без руйнувань та постраждалих.

По області ворог наносив удари по Богодухівському, Ізюмському, Чугуївському, Харківському районах. Знову ворог знищує наш урожай. За добу – 25 гектарів. У Богодухівському районі вдень окупанти двічі наносили удари по господарствах. Масштабні пожежі на полях із пшеницею гасили рятувальники. Нагадаю, що від рук окупантів постраждали вже більше 100 с/г підприємств, а знищені – понад 220 гектарів пшениці.

У Чугуївському районі окупанти також обстрілювали населені пункти, горіли господарчі споруди. В Ізюмському районі унаслідок обстрілу росіян горів приватний будинок з прибудовою, є влучанння по відкритих територіях. За даними обласного центру екстреної медичної допомоги, протяги доби госпіталізували 2 осіб – 16-річного хлопця та 83-річного чоловіка у Чугуївському районі. Обоє постраждали від мінувань. Хлопець взяв снаряд, який здетононував просто в руках. Чоловік наступив на міну та зазнав поранень, перебуває у тяжкому стані.

Єгор Мікенін