Кегичевский районный дом культуры капитально ремонтируют

30.07.2018 15:13   -
Автор:
Кегичівський будинок культури капітально ремонтують. З проведеними роботами ознайомилася губернатор Юлія Світлична. Тут вже замінили систему опалення, всі вікна та двері. Будинок культури розташований у будівлі, яка була зведена ще в 60 -х роках минулого століття. 
 
Ірина Карунська директор Кегичівського районного будинку культури
 
Наш будинок культури вже давно не ремонтувався. Вже було таке плачевне состояние. Штукатурка вже обвалювалась, і в залі і потолок падав. Десятки років не ремонтувався. Ми вдячні дуже, і якщо вона приїхала, то я думаю буде підтримка нам, і наш капітальний ремонт, який розпочався – завершиться. Ми чекаємо цього завершення, не тільки ми працівники культури, а все наше селище, всі наші земляки.
 
Не дарма чекають. Юлія Світлична запевнила, фінансування на продовження робіт є, і капітальний ремонт триватиме.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації 
 
Будинок культури – це культурне серце кожного району і надзвичайно важливо приділяти увагу всім ланкам і сферам. В тому числі і культурі. Ми минулого року розпочали капітальні ремонти будинків культури по селах, і в районах і тому в цьому році також будемо продовжувати. На наступний рік маємо плани. Ваш будинок культури обов’язково цього року повинен бути завершений. Всі фінансові питання вже ми передали в роботу. Я вам дякую, що ви не зупиняєтеся, підтримуєте талановиту молодь, тому що не має різниці чи обласний центр, чи невеличке село. Наші діти всюди талановиті.