Каразинцы стали чемпионами Украины по футзалу среди студенческих команд

24.04.2018 14:57   -
Автор:
Каразінці стали чемпіонами України з футзалу серед студентських команд. Харківські спортсмени у фінальному матчі перемогли давніх і принципових суперників з Сумського державного університету з рахунком 6:1.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації 
 
Вітаємо наших переможців. Вперше за 17 років Харківська команда стала найсильнішою серед студентів. Рідні стіни допомогли, вболівальники молодці. І хлопці надзвичайно продуктивно, надзвичайно яскраво зіграли фінал. Тому ми дійсно вдячні і організаторам, що привезли сюди на Харківщину фінал «Кубку чотирьох». І ми вдячні всім тим, хто допомагав нашим хлопцям виграти, і звісно наші спортсмені найкращі. Харків -  найкращий! Харків – найперший! Вболіваємо за наших і вони, бачте, приносять результат.
 
Президент Всеукраїнської футбольної Асоціації відмітив, що Харківська команда показала себе найсильнішою ХVІІ Чемпіонату України серед вишів. 
 
Іван Крулько президент Всеукраїнської футбольної асоціації студентів
 
Я вважаю, що саме так ми маємо розвивати масовий спорт, популяризувати спорт серед молоді, серед студентства. Я думаю, що Харків обов’язково прийме турнір міжнародного ґатунку. І ми з губернатором проговорили, що під час Європейських ігор, які будуть відбуватись у Португалії  в цьому році. Ми звернемося з тим, що от є Харків, який готовий приймати міжнародні змагання. І Юлія Олександрівна в повній мірі підтримала цю ініціативу.