Капремонт ул.Ляпунова закончится до конца дня

07.04.2017 17:02   -
Автор:
Це вулиця Академіка Ляпунова. Тривалий час проїхати по цій дорозі для харківських автомобілістів було справжнім випробуванням через зношеність дорожнього покриття. Тиждень тому цю вулицю шляховики взяли до капітального ремонту. І вже сьогодні з самого ранку працюють до десяти одиниць важкої спецтехніки. Проїзд для транспорту перекритий. 
 
В'ячеслав Рижков інженер КП "Шляхрембуд" 
 
Было отфрезеровано старое асфальтобетонное покрытие,  был выравнивающий слой постелен и сейчас идет укладка верхнего слоя асфальта. Где-то примерно 3 тыс. 600 кв. метров здесь участок. 
 
Роботи з капітального ремонту вулиці Ак. Ляпунова ведуться на відрузку : від проспекту Науки до вулиці Шатилівської. Протяжністю це більше 300 метрів. Паралельно з оновленням дорожнього покриття тут також оновлюють комунікації. Вже встигли замінити всі люки та ливнівки. 
 
В'ячеслав Рижков інженер КП "Шляхрембуд" 
 
На данный объем работ, ну где-то 430 тонн асфальтобетона потрачено. Это асфальт модифицированный идет. Да, у него дополнительная прочность идет и долговечность больше.  Тут вы видите понижение есть на бордюрах. То есть все это учитывается, учитываются пешеходные переходы. Будет все сделано для людей, для удобного использования.
 
Повністю завершити роботи з асфальтування дорожнього покриття шляховики обіцяють вже до кінця дня. Відтак проїзд по  вулиці Ак.  Ляпунова для харківських автомобілістів знову стане доступним.