Капитальный ремонт дорожного покрытия по улице Маршала Конева на завершающем этапе

23.04.2018 14:11   -
Автор:
Більше 20-ти вантажівок, спеціалізована техніка, а також робочі КП "Шляхрембуд". По вулиці Маршала Конєва оновлюють дорожнє покриття на відрізку довжиною близько восьмиста метрів. Поки що роботи проводяться на смузі  в одному напрямку руху.
 
Олексій Карпушенко начальник ділянки КП "Шляхрембуд"
 
Ведется капитальный ремонт на участке от Полтавского шляха до Нетеченской набережной. Укладывается одна полоса движения до трамвайного рельса, шириной примерно около 8 метров  на участке капремонта, а в данный момент сейчас выполняется текущий ремонт площадки разворота троллейбусов.  
 
Також по вулиці Маршала Конєва, де потрібно, замінювали дорожній борт, а також піднімали каналізаційні колодязі та ливнівки. Рух транспорту не обмежували, зазначають дорожники, і машини, і громадський транспорт рухається в обох напрямках, а от трамваї курсують лише в одному.
 
Олексій Карпушенко начальник ділянки КП "Шляхрембуд"
 
Следующий этап мы будем готовить вторую сторону на этом же участке, только уже будем идти от Нетеченской набережной до Полтавского шляха. Но там еще нужно фрезеровать, в некоторых местах борт переставить, заняться уборкой и тогда уже будем асфальтобетон класть. 
 
За сьогодні на цій ділянці вже вкладено близько 1200 тонн нового асфальтобетону. По завершенню техніка та бригада шляховиків перейдуть до завершального етапу капітального ремонту вулиці Маршала Конєва.