Канадські міжнародні спостерігачі, які будуть слідкувати за виборчим процесом на Харківщині, вже прибули

14.09.2012 22:57   -
Автор:

Харкіщина на порозі парламентських виборів. За процесом будуть слідкувати міжнародні спостерігачі. Канадські вже прибули. Для їх роботи створять усі сприятливі умови,- наголосив губернатор Михайло Добкін.

Михайло Добкін голова Харківської облдержадміністрації

-Внимание многих международных институтов сегодня приковано к Украине. И мы четко понимаем, что дальнейшая наша интеграция в европейское сообщество напрямую зависит от проведения избирательной кампании. И Президент Украины неоднократно ставил задачу всем ветвям власти провести выборы организовано, прозрачно.

У тому що вибори пройдуть прозоро та кожна політична сила наразі має майданчик для висловлення власної позиції, -запевнив канадських фахівців і голова обласної ради, Сергій Чернов.

Сергій Чернов голова Харківської обласної ради

-Відкритість, прозорість, це як-то кажуть наш внутрішній стан, наше життя. Крім того, що сесії йдуть у прямому ефірі, це многолітня практика транслювання пленарних засідань в режимі он-лайн.

Усі дільниці будуть обладнані відеокамерами і за ходом голосування можна буде слідкувати он-лайн. Наразі на дільницях проходять ремонти, їх забезпечують усім необхідним. Поки що не вистачає великих урн для голосування. Але це питання на контролі, -запевнили владники. Канадські спостерігачі лише слідкуватимуть за процесом. Після того складуть відповідний звіт про вибори. До України ж вони приїхали на запрошення глави держави.

Євгенія Кутнова, Ярослав Кононенко. Харьковские Известия