Как в Харькове отмечали самый длинный световой день в году?

22.06.2015 15:46   -
Автор:

Двадцять перше червня – найдовший світловий день за рік. Скористалися цим у Центральному парку імені Горького і гуляли від ранку до ночі. З головної сцени для гостей лунала жива музика, тут же проводили конкурси та розважальну шоу-програму.

Наймолодші харків’яни в день Сонця позмагались у вмінні малювати на тему літа. Та головне дійство розгорнулось на центральній площі парку. В найдовший літній день тут відбувся фестиваль Холі, під час якого харків’яни за індійською традицією обсипали один одного різнокольоровими фарбами. Повір’я каже: чим більше різних кольорів буде на одежі людини, тим щасливішою вона буде. Чи то містяни повірили в прикмету, чи то просто розважалися, та емоції на площі зашкалювали.

Катерина та Марина харків’янки

Море, море, море эмоций. Классно так, красиво все. Все такое яркое. Очень классно. Очень больше спасибо организаторам. Я первые краски получила в глаза, ничего не видела, но это вот так. Класс!

Ліон харків’нин

Отлично, очень ярко, впечатления – супер. И это только начало, а дальше будет веселей.

Фестиваль Холі, воно ж свято фарб проводиться в парку Горького не вперше і, за словами організаторів, не в останнє. Вони говорять, екзотичний "кольоровий" фестиваль прижився в Першій столиці і його проведення вже стало доброю традицією.