Как только сошел снег с проезжей части, коммунальщики начали текущий ремонт харьковских дорог

12.03.2016 11:30   -
Автор:
У Харкові комунальники приводять до ладу міські дороги після зими. Шляховики, –  повідомили в профільному департаменті міськради, нині роблять поточні ремонти проїжджих частин та продовжують реконструкцію Московського проспекту. За словами фахівців, минулоріч тут вже виконали значний обсяг робіт і нині комунальники оновлюватимуть дорожнє покриття прилеглих вулиць. 
 
Володимир Чумаков директор Департаменту будівництва та шляхового господарства 
Вот, мы Московский проспект идем, то есть, и мы сразу все попутные улицы. Я перечислять их не буду. В дальнейшем мы, значит, хотим дойти по Московскому проспекту до Маршала Жукова. Маршала Жукова делаем. И начинаем подготовку с той стороны, в районе Роганской. Там разворотный круг, автовокзал начнем… В этом году: начинаем ливневку, начинаем делать, отсыпать площадку под новый терминал.
 
На час проведенням ремонту, тут на кілька тижнів змінено розташування зупинки громадського транспорту «Провулок Електромеханічний». Наразі, вона знаходиться біля сто дев'яносто дев'ятого будинку по Московському проспекту. Паралельно, – додав Володимир Чумаков, шляховики працюють й на іншому, не менш масштабному, об'єкті. Асфальтують проїжджу частину проспекту Перемоги.
 
Володимир Чумаков директор Департаменту будівництва та шляхового господарства
 
Победы: полностью во дворы мы заходим. Мы заканчиваем в этом году Победы полностью. Мы не успели тогда, только нижний слой положили. То есть, пуск станции будет. 
 
Крім капітальних ремонтів, – зауважили в мерії, комунальники також відновлюють міські дороги загального користування. Проводять поточний ремонт після зимньої пори року, де утворилися руйнування покриття. Одна з таких доріг – вулиця Бакуліна.
 
Віталій Білошенко інженер КП "Шляхрембуд" Шевченківського району
 
Прежде всего, разрушение проезжей части влияет на безопасность движения, вот. Разрушается проезжая часть в зимний период времени, когда у нас перепады с плюса на минус.
 
Площа ремонтної ділянки по вулиці Бакуліна сягає майже сімсот квадратних метрів. Тому, – говорять фахівці, виникла потреба тут тимчасово перекрити рух транспорту. 
 
Віталій Білошенко інженер КП "Шляхрембуд" Шевченківського району 
 
Там, где узкая проезжая часть и не возможно частично перекрыть, приходится привлекать полицию и перекрывать полностью движение. 
 
У планах, – повідомили в міськраді, й надалі відновлювати дорожнє покриття внутрішньоквартальних доріг, проводити капремонт мостів та ремонтувати вулиці у всіх районах міста.
 
Володимир Чумаков директор Департаменту будівництва та шляхового господарства
 
В центре: Галана, эта самая, Тринклера кусочек закончим, улица Данилевского. Потом, маленькие улицы в центре между Пушкинской и Артема.
 
Про проведення всіх ремонтних робіт, – зауважили в профільному департаменті, городян інформуватимуть завчасно. Аби не створювати перешход і незручностей як для водіїв, так і для пішоходів.