Как поднять новогоднее настроение. Советы психолога

24.12.2019 13:01   -
Автор:
Новорічні і різдвяні свята українці вважають одними з найулюбленіших. Бо сама підготовка до них – це вже неймовірна святкова атмосфера. Але психологи радять попрацювати ще й над тим, аби додати собі святкового настрою. Для цього, кажуть, необхідно позбутися негативних думок та прикрасити свій дім гірляндами, мішурою, ялинкою і все це під супровід новорічних пісень. Далі здійснити шопінг за святковим вбранням і подарунками, бо це також додає задоволення і обов"язково зустрітися з друзями та сім'єю.  
.    
Лариса Гресь психолог-астролог 
 
Мы должны всегда носить в себе хорошее настроение и это настроение дарить, делиться с другими людьми. Мы всегда можем встретиться с близкими людьми, порадовать их подарками. Это всегда такие эмоции, такие чувства, которые будут переполнять человека, которые могут помочь ему не просто чувствовать праздник, а чувствовать самую яркую атмосферу. Поэтому мы сами способны создать себе не просто настроение, а мир, мир интересов, мир увлечений, который поможет нам жить, развиваться. Который поможет видеть всё самое лучшее. 
 
Додати чарівності допоможе і фотосесія, до того ж що світлини надовго залишаться у пам'яті. І цьому наразі як завжди сприяє святкова атмосфера Харкова. Треба лише обрати час і пройти вулицями міста, яке сяє неперевершеною ілюмінацією і дивує новорічною надзвичайною атрибутикою. А ще обов'язково відвідати розважальні заходи, таких у Харкові також підготовлено безліч. Тож залишається одне – лише поринути у свято. 
 
Лариса Гресь психолог-астролог 
 
Нам нужно просто оглянуться и посмотреть на этот мир простыми, возможно детскими глазами. Потому что, ну всем известно,что сейчас трудный период в нашей жизни. И если мы сможем увидеть самое прекрасное, что рядом с нами, мы, конечно, будем с хорошим настроением.  Праздник – он на то и праздник, что он должен отличаться от повседневной жизни. И если мы привыкли вести размеренный образ жизни, то безусловно стоит проявить активность. Если мы активны по жизни, то наверное стоит полениться или как-то расслабиться.
 
І ще, кажуть психологи, таки варто написати листа діду Морозу із своїми бажаннями та чекати дива, і головне повірити у них і просто дозволити, щоби вони сталися.