Как дворники Киевского района убирают дворы и улицы

13.04.2017 13:19   -
Автор:
Такого, щоб в них не було роботи – не буває. Вони щодня стоять на варті чистоти прибудинкових територій. Та і сьогодні, у чистий четвер, двірники Київського району в роботі. Наводять чистоту на вулиці Чернишевській, 88.
 
Валентина Кротова начальник Київської філії КП "Харківблагоустрій"
 
Первое, какие были выполнены работы, это был завезен грунт. Грунт распланировали, подготовили ямки, мы сегодня заготовили кусты. Будет где-то 100 кустов высажено. Так же будут высажены многолетние цветы – это лилии, порядка 250 цветов. Мы продолжаем работы по благоустройству. 
 
А ось у іншому дворі по вулиці Ярослава Мудрого 6/8 у двірників за графіком роботи з озеленення та фарбування. За кілька хвилин лави для відпочинку та урни для сміття стануть як новенькі. 
 
Валентина Кротова начальник Київської філії КП "Харківблагоустрій"
 
Здесь производятся работы по посеву травы, посеву семян цветов в клумбах. Так же мы производим окраску скамеек, урн. У нас запланировано на период двухмесячника покрасить 400 скамеек и 300 урн. Работы выполнены на 85% на сегодняшний день. 
 
Вартовим чистоти потрібні нові робочі руки. На сьогодні укомплектованість двірників та озеленювачів в КП "Харківблагоустрій" близько 50 відсотків. Всіх хто не боїться роботи чекають у себе за адресою вулиця Шатилівська, 4. Телефон для довідок 702-18-85. Обіцяють своєчасну виплату зарплати, повний соцпакет та пільги на комуналку.