Как будет выглядеть харьковский зоопарк после реконструкции

25.01.2018 13:25   -
Автор:
Він змінитися до невпізнання. Стане більш просторим ніж до цього. Тварини будуть прогулюватися в великих вольєрах, де будуть створені умови їх існування в природі. Як буде виглядати новий Харківський міський зоопарк сьогодні показав міський голова Геннадій Кернес. Відеоролик 3D подорожі опублікований на офіційній сторінці харкывського градоначальника в мережі фейсбук.
 
Геннадій Кернес  Харківський міський голова
 
Дорогие харьковчане! Хочу показать вам, как будет выглядеть наш зоопарк после глобальной реконструкции. Верю, что вам это будет интересно и надеюсь на ваше понимание. Продолжаем делать наш любимый Харьков лучшим городом на Земле. 
 
У новому зоопарку буде створено 10 експозиційних зон. Серед яких "Африканська савана", "Королівство слонів", "Дика Австралія", "Південна Америка", "Тварини узбережжя", "Планета мавп", "Контактний зоопарк", "Театр природи". А от хижаки, з сімейства котячих, що мешкають на Далекому Сході і в Китаї будуть представлені в експозиції "Стежка тигра".
 
А ось жителів морських глибин зберуть в одному місці. В океанаріумі. Це окрема частина нового харківського міського зоопарку. Відвідувачі зможуть прогулятися під водою та побачити представників підводного світу, які будуть неспішно пропливати навколо людей.
 
Так само у зоопарку з'являться і нові тварини, яких ще не було. А це колонія пінгвінів Гумбольдта, сімейства гігантських мурахоїдів, орангутанів, лінивців і капских даманів. Це невеличкі за зростом родичі слонів, що більш схожі на морських свинок. Побачити всіх їх городяни та гості Харкова зможуть по завершенню масштабної реконструкції зоопарку, що наразі триває.