К Тимошенко приехал Пет Кокс

19.11.2012 18:29   -
Автор:

У Юлії Тимошенко-  гості, вже вкотре. До неї приїхали спостерігачі Європарламенту. Кортеж із чотирьох машин супроводжувало авто ДАІ.

Пенітенцірна служба пішла на поступки та офіційно дозволила зустріч.

-Державна пенітенціарна служба України інформує, що керівництвом відомства надано дозвіл на зустріч сьогодні, 19 листопада, колишніх Президентів Європейського Парламенту пана Пета Кокса та Республіки Польща пана Алєксандра Кваснєвського в ЦКЛ «Укрзалізниці» (м.Харків) із засудженою Ю.Тимошенко.

До Тимошенко гості навідуються чи не щодня. То вона зустрічається із іноземними лікарями, то із міжнародниками, то із соратниками. А ось так Юлія Тимошенко, у ходунках, але на підборах, нещодавно вимагала побачень.

Про те, що підсудна порушує громадський порядок у лікарні – пенітенціарії заявляли неодноразово. Як і про те, що ліміт побачень вона давно вичерпала.

-За увесь час перебування ув’язненої Ю.Тимошенко у Центральній клінічній лікарні "Укрзалізниці" їй було надано більше 180 дозволів на проведення зустрічей з різними особами, за виключенням захисників та медиків, а саме представниками Європейського Парламенту, міжнародної спільноти, політичними діячами та окремими громадянами.

Мабуть побачення їй заважають прийти на суд,- твердять харків"яни. Вже більше, як півроку не може розпочатись слухання справи ЄЕСУ проти Тимошенко. Щоразу засідання переносять, бо підсудна відсутня.

Володимир харків'янин

-Закон надо соблюдать. Закон и уголовный кодекс надо чтить. На суд надо являтся. Я считаю,что болезнь и все остальное – это все сказки. Я думаю, что она придерживается сценария, который как бы уже запрограмирован, написан и она не отклоняется этому и все. Потому что люди смотрят и все понимают.

Харків"яни говорять: якщо вона не винна, якою себе вважає, то нехай доводить це у суді. А закон один для всіх.

Євген харків'янин

-Вор должен сидеть. Она себя так ведет, как будто она бомж, а вокруг нее такие люди вертятся, такие варианты даются, на машинах на крутых подьезжают, за ней там кто-то что-то кричит, на самом деле это ж все куплено, это ж надо столько иметь денег. А вообще она должна сидеть в лагере и шить рукавички, фуфайки шить. Пусть она почувствует, что это такое народ, что такое судимый человек, он должен отрабатывать,а она отдыхает.

Євгенія Кутнова, Сергій Перець.Харьковские Известия