"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Юным талантам области вручили стипендию “Надежда Слобожанщины”

Юні, але вже такі талановиті. Вони вже досягли великих результатів. Стали переможцями міжнародних, всеукраїнських, обласних конкурсів, фестивалів, виставок та оглядів. 
 
Софія Захарова учениця ичної школи №6 ім.Лисенка
 
Я принимала участие почти во всех харьковских конкурсах и международных, и областных. Ещё я принимала участие вот недавно 21 мая во Львове в конкурсе, заняла там дипломанта и даже выдали денежную премию.
 
Сьогодні Софія степендіатка обласної премії "Надія Слобожанщини". Голова облдержадміністрації Юлія Світлична вручила цьогоріч такі степендії 30-ти найкращим музикантам, музичним колективам та художникам, здобутками яких пишається вся Харківщина.  
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Я дуже рада, що кожний з вас має можливість займатися своєю улюбленою працею. Це дуже важливо, коли ви маєте змогу кожного дня дарувати радість своїм батькам  і всім, кому ви даруєте свій голос, своє мистецтво, якому присвячуєте свій час і можливо життя у подальшому. Я дякую вам за ту роботу, за ті старання, та ті намагання, за той результат. 
 
Юлія Світлична побажала досягти юним талантам найвищих мистецьких вершин і з гордістю представляти Харківщину на найкращих сценах світу.  
 
Наталя Євдокимова викладач Первомайської дитячої школи мистецтв 
 
Это очень важно, что уделяется этому внимание и на областном, и на местном уровне таких детей отмечают. Дети чувствуют, что они необходимы и их творчество востребовано и они стремятся к дальнейшему росту и самосовершенствованию. 
 
"Стипендія "Надія Слобожанщини" це унікальна можливість підтримати обдарованих дітей, зазначила в свою чергу керівник області Юлія Світлична. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Приділяємо велику увагу сфері освіти та науки і не зупиняємось тільки на придбанні нового обладнання для шкіл і створенні опорних шкіл, розвиваємо і мистецьку складову Харківської області. Запроваджуємо конкурси творчі, колективи можуть брати участь, показувати свої здобутки, а також робимо все, щоб стимулювати ці колективи і надавати їм впевненості та натхнення в подальшій роботі.