Юные вокалисты Харьковщины готовятся к финалу конкурса “Яскраві діти України”

09.10.2017 13:05   -
Автор:
Для багатьох з них участь у конкурсі "Яскраві діти України" – це як путівка на велику професійну сцену. Тож генеральна репетиція фіналу цього творчого змагання – не менш відповідальний етап, ніж сам головний концерт, на якому буде обрано найкращого співака. Адже той, хто отримає Гран-Прі потрапить до національного відбіркового турніру і у разі перемоги представлятиме Україну на дитячому пісенному конкурсі  "SanremoJunior", що відбудеться у квітні наступного року в Італії. 
 
Софія Шумлянська учасниця конкурсу "Яскраві діти України" (Сахновщинський район)
 
Очень хочу поехать в Сан-Ремо, очень, очень, очень. Я хочу увидеть новые горизонты, познакомиться с новыми людьми, показать себя свету. Я подготовила для конкурса "Східну казку". Судей покорил костюм, танец, они были довольны песней. 
 
Учасники цього наймаштабнішого конкурсу – дітлахи у віці від 6 до 14 років із усіх районів та міст області. Всі вони переможці місцевих етапів конкурсу "Яскраві діти України", що проводиться на Харківщині під патронатом керівника регіону Юлії Світличної. 
 
Рімма Шаповалова художній керівник проекту "Яскраві діти України"
 
До нас приєднадися дуже добрі люди, яким не байдуже творче співоче майбутнє нашої країни. І ось зараз на Харківщині приєдналась до нашої ідеї Юлія Олександрівна Світлична і під її патронатом проходить саме цей конкурс "Яскраві діти України" у Харківській області. За її запрошенням наша команда прибула сюди і зараз працює ретельно з нашими яскравими дітьми.  І ми дуже дякуємо тим людям, які вірять в це творче майбутнє і дійсно не словом, а ділом це показують і демонструють. 
 
Юним співакам, згідно формату конкурсу в Санремо, доведеться виступати з оркестром. Тож готуються заздалегідь. Щоб навіть ті, хто ніколи не виступав у такому супроводі, змогли підтягнутися і виступити на рівні досвідчених співаків. 
 
Лариса Ливанова режисер-постановник конкурсу "Яскраві діти України"
 
Мета була така, щоб об"їхати всі регіони, всі куточки і дати кожній талановитій дитині шанс прийняти участь в такому конкурсі. Планку професійну ми поставили високу. На кожну дитину робиться оранжировка, потім їх виконує бенд, в нас бенди у складі 16 чоловік і бек-вокалістки.  Дуже ретельно до цього підходимо.  
 
Всього за перемогу змагатимуться 39 учасників. Хто ж отримає омріяний Гран-Прі стане відомо 10 жовтня під час проведення фінального етапу конкурсу, який відбудеться тут же на головній сцені ХНАТОБу.