Юлия Светличная встретилась с украинскими боксерами – участниками чемпионата Европы-2017

13.06.2017 14:24   -
Автор:
Напередодні старту чемпіонату Європи з боксу в Харкові глава Харківщини Юлія Світлична передала спортсменам слова підтримки від Президента України Петра Порошенка. Керівник області побажала українським спортсменам витримки, терпіння і перемоги.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Мне очень приятно, что спортивные мероприятия такого масштаба, чемпионат Европы, проходят в Украине и очень приятно, что это проходит на территории Харьковской области. Мы спорту уделяем достаточно большое внимание, поддерживаем спортсменов и в профессиональной деятельности и в личностных вопросах. Надеюсь каждый из вас покажет на что он способен. И очень надеюсь, что для украинских спортсменов Харьковская область принесёт удачу. 
 
Головний тренер національної збірної України з боксу Дмитро Сосновський повідомив, що команда з 1 червня перебуває в Харкові. У складі команди – 10 спортсменів, які представлятимуть Україну.
 
Дмитро Сосновський головний тренер національної збірної України з боксу  
 
Я хотів би подякувати всім і керівництву Харківщини і Міністерству сім'ї молоді та спорту. Для нас створювалися всі умови, щоб ми добре підготувалися і успішно виступили на чемпіонаті Європи. Сьогодні створена молода, амбітна команда. Я думаю, що медалі будуть, а так складно говорити, бо бокс є бокс. Ну розраховуємо, що без медалей ми не залишимося. 
 
Урочисте відкриття чемпіонату Європи 2017 року з боксу серед чоловіків відбудеться 16 червня в Палаці спорту "Локомотив". У спортивному змаганні візьмуть участь близько 400 учасників з 40 країн. Завершиться чемпіонат 24 червня.