Юлия Светличная – в планах на этот год капитальный ремонт дороги Мерефа-Лозовая-Павлоград

27.02.2018 12:56   -
Автор:
Спілкуючись з активом Лозівського району Юлія Світлична повідомила, що на цей рік запланована реалізація кількох проектів у цьому районі. Зокрема завершення капітального ремонту в ДЮСШ «Юність», де вже відкрився оновлений басейн. В якому для 120 дітей заняття будуть безкоштовними. Також, вже у квітні після реконструкції відновить роботу Лозівський НВК №10. Триватиме і оновлення шкіл в найближчих містечках. Також керівник області наголосила, що одне із пріорітених завдань – освітлення вулиць у селищах. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації 
 
Велика кількість сільського населення вимагає освітлення вулиць. Вулиці зовсім темні. Я можу вам сказати, що моє принципово «так» – я почула людей. І я буду освітлювати села. Піду в найтемніші села. Вони будуть освітленні цього 2018-го року. І таку роботу будемо продовжувати до 2020-го. 
 
Також окрему увагу губернатор приділила питанню ремонту доріг, зокрема – шляху Мерефа-Лозова-Павлоград. Адже ця дорога капітально не ремонтувалась з 1962 року. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Можете повірити мені, що в питанні ремонту доріг ви маєте однодумця, ви маєте головного лобіста ремонту дороги  Мерефа-Лозова-Павлоград. Ми опрацювали це питання і моя однозначна позиція, що дорогу потрібно ремонтувати.
 
Всі тендерні процедури щодо капітального ремонту дороги, що з’єднує селища було проведено ще у сімнадцятому році. Тому роботи розпочнуться, як тільки дозволять погодні умови.