Юлия Светличная участвует в международной конференции женщин-лидеров

29.05.2018 16:09   -
Автор:
На запрошення уряду Ізраілю голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична бере участь у міжнародній конференції жінок-лідерів. Цей захід має 60-річну історію та проводиться раз на два роки, збираючи представників з усіх куточків світу. Цьогорічна тема заходу – «Видатні жінки, які досягають змін». 
 
Юлія Світлична голова ХОДА
 
На цьому заході присутні представники урядів різних країн світу, місцеві депутати, представники міжнародних інституцій, організацій, керівники різних установ, тому зазначена панельна дискусія була присвяченя різним питанням стосовно в цілому роботи як кожної держави світу, так і загальних питань, які сьогодні є проблемними і на які ми шукаємо відпровіді.
 
Триденна програма конференції, окрім дискусійної частини, передбачає зустрічі з Президентом Ізраїлю, представниками уряду та різних впливових кіл.
 
Юлія Світлична голова ХОДА
 
Україна виступає однією з перших не тільки з питань гендерного питання, а також ми сьогодні поговорили про безліч цікавих та дуже нагальних питань щодо розвитку кожної країни та намагалися поділитися своїм досвідом щодо того, як ці питання розв"язати, тому буде дуже плідна робота продовж трьох днів. Сьогоднішній захід буде дуже корисним і для досвіду роботи в харківській області зокрема.