Юлия Светличная провела личный приём на ХТЗ

14.03.2017 16:43   -
Автор:
Дізнатися про проблеми звичайних заводчан. На Харківському тракторному – особистий прийом губернатора Юлії Світличної. Більшість питань, які озвучували люди голові облдержадміністрації, соціального характеру. А саме щодо призначення субсидій та оплати послуг ЖКГ. Також люди просили надати матеріальну допомогу на оздоровлення.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Мы закладываем в областной бюджет достаточно большие суммы для материальной помощи харьковчан и жителей Харьковской области. Поэтому всем, кто нуждается, и есть острая необходимость, должны быть обеспечены.
 
Тож це питання має бути на особовому контролі керівників профільних Департаментів облдержадміністрації. До їх вирішення має підключатися і профспілки, наголосила губернатор. В рамках візиту на ХТЗ Юлія Світлична також ознайомилася із роботою підприємства. Зокрема, з головним, сталеливарним цехом. Його співробітники розповіли губернатору, що не зважаючи на річний простій, завод вже працює стабільно.
 
Євген Морозов начальник сталеливарного цеху заводу "ХТЗ"
 
Сейчас работаем над выпуском 150 машин. Появился план запчастей. Пришли люди, которые ушли за время простоя. Администрация помогла привлечь старые кадры. Мы пообещали перспективы определённые, вернули людей и вышли на нормальный рабочий режим.
 
Запуск ХТЗ – один з етапів розвитку машинобудування області, що є основою економіки Харківщини, зазначила губернатор Юлія Світлична. Тому очільниця області запевнила, що буде надавати постійну підтримку підприємству та його колективу.
 
В'ячеслав Шевченко в.о. директора заводу "ХТЗ"
 
Нам нравится, что губернатор молодой. И она нам, к стати, тоже помогает. Она с пониманием относится и к трудностям завода, и потребностям. Никогда не отказывала, если кто обращался. Так что ей большое спасибо.
 
Зараз, повідомило керівництво заводу, ХТЗ виготовляє сім тракторів на добу. Підприємство має кілька крупних замовників з країн СНД.