Юлия Светличная поздравила воспитанников НВК №13

19.12.2016 15:51   -
Автор:
Із солодощами та теплими привітаннями. До тринадцятого НВК завітали поважні гості. Губернатор особисто від Святого Миколая передала подарунки і зазначила, і діти, і їхні вихователі саме цього закладу заслуговують тільки найкращого.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Ваш НВК заслуживает самые высокие места, выигрывают конкурсы, получает гранты. Ваши учителя развиваются, привозят вам новые программы и учат вас самому современному. Я думаю, что у вас безусловно всё получится. В Канун Нового года, Рождества желаю вам здоровья, успехов, хороших оценок и море улыбок.
 
Та навіть в святкові дні навчання у НВК не відміняється. І самі діти не проти. Адже у закладі створені всі необхідні умови. Окрім основних занять, є чимало розвиваючих творчих гуртків. Також із учнями працюють медики. Вони проводять різні оздоровчі процедури. Адже в виховному комплексі знаходяться діти, які мають проблеми зі здоров'ям.  
 
Галина Михайлова директор НВК №13
 
Ми намагаємося дійти до кожної дитини і розвити в кожної дитини можливості і задатки, які їм дані природою. Взагалі всі ці проекти, над якими ми працюємо, вони допомагають  розвинути лідерські напрямки, працювати в команді, знаходити інформацію, поєднувати цікаву інформацію з різних предметів))
 
Аби допомогти удосконалити навчальний процес, рік тому виховному комплексу було передане спецобладнання. І на досягнутому не зупинятимуться, зазначила губернатор Юлія Світлична.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Мы будем продолжать в новом учебном году программу по укреплению материально-технической базы. Она действительно помогает детям больше увлекаться процессом, это действительно более интересно. И они быстрее усваивают школьную программу.