Юлия Светличная посетила Харьковский тракторный завод

14.11.2018 13:15   -
Автор:
Керівник області Юлія Світлична відвідала Харківський тракторний завод, на якому вона ознайомилася з роботою підприємства, поспілкувалася з його колективом та провела виїзний прийом громадян. Під час візиту Юлія Світлична зазначила, що сприяння розвитку промисловості – це важлива передумова майбутнього успіху всього регіону.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації 
 
Розвиток промисловості – це база регіональної економіки і від його зростання залежить майбутнє і перспективи Харківського регіону. Звичайно, ми працюємо з кожним підприємством і кожне підприємство має нашу підтримку і наш контроль як у виробничих питаннях, так і в соціальних.
 
Голова Харківської облдержадміністрації зауважила, що з 2017 року, коли вдалося відродити ХТЗ, підприємство постійно завантажене виробництвом. І, як наслідок, це приносить певні плоди. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації 
 
Маємо нові робочі місця, маємо збільшення заробітньої плати і від цього маємо чистий прибуток. Наші трактори на сьогоднішній день покупають як вітчизняні виробники, маючи 25% компенсації з державного бюджету, так і закордонні представники. Для того, щоб було збільшення соціальних гарантій ми працюємо із керівництвом і також інвесторами цих підприємств, щоби збільшувати ринки збуту, щоб їх розширювати, а також залучати до співпраці іноземних партнерів і іноземних інвесторів.