Юлия Светличная посетила Дергачевский район с рабочим визитом

28.08.2018 14:31   -
Автор:
Голова облдержадміністрації  відвідала Дергачівщину з робочім візитом, який був доволі насиченим. Спочатку губернатор завітала до прийомної родини Юр'євих, які зараз виховують 4-х дітей, але мріє взяти до себе ще кількох. І тепер це буде можливим, адже у Юр'євих є власний будинок, що придбано за державною програмою. Ключі їм передала Юлія Світлична.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Більш ніж 270 квадратних метрів взамін тією двокімнатної квартири, яку мала ця родина. Дуже задоволені, гарний настрій, бачимо всі умови для того щоб розвиватися жити. Через дорогу є ліцей, тому діти вже знають куди вони будуть йти до школи. А ми зробимо все для того щоб розвивати район і надавати можливість батькам, дарувати тепло тим дітям, які позбавлені батьківського піклування, або батьківської любові.
 
Будинок обладнаний всім необхідним. В ньому є холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч, телевізор, піч для готування їжі, а також сауна та дитячий басейн. Загалом все що потрібно для родити та дітей. А от для всіх дітей міста Дергачі, відкрили новий скеледром. Його побудували на території міської ради, а в ліцеї № 3 розмістили дитячий ігровий комплекс "Веселі джунглі", а також футбольне поле зі штучним покриттям та поле для пляжного волейболу.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Такі майданчики, з’являються по районах Харківської області вже не одиницями, а вже десятками і нашим дітям вже є де займатися спортом. У вас основна така проблема була – довгоочікуваний стадіон "Авангард", який знаходиться у центрі міста, до якого нікому не було діла.  Ми взяли цю проблему на контроль.  Вже восени приїдемо і зіграємо футбольні матчі саме на цьому стадіоні. 
 
Вже надвечір, голова облдержадміністрації завітала на концерт присвячений Дню міста , привітала всіх мешканців  зі святом, та передала відзнаки ХОДА кращим представникам Дергачівського району.