Юлия Светличная подписала меморандум о сотрудничестве между ХОГА и Харьковским антикоррупционным центром

12.02.2018 14:13   -
Автор:
Підписання меморандуму це документальне підтвердження співпраці. Та, як зазначила керівник області, активна співпраця між облдержадміністрацією та антикорупційним центром розпочалась ще в 2017 році. З того часу запроваджували нові ідеї, які спрямовані на підвищення якості використання публічних фінансів. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
І сьогодні маємо гарну можливість щодо здійснення окремої програми, яка підпадає під Європейські стандарти із  розширення  кола учасників на прозорих майданчиках, які надають змогу приймати участь  у проектах і у тих роботах, які реалізуються за рахунок бюджетних коштів. Спільними зусиллями потрібно робити все, щоб діяьність була максимально прозорою, відкритою, чесною і конкурентною. 
 
Зараз, наголошує губернатонр області, першочерговим завданням глави Держави і уряду – є боротьба з корупцією. А тому робота у цьому напрямку має бути активною, а знищення – тотальним, наголошує Юлія Світлична.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Меморанум із громадською організацією надасть нам змогу використати усі можливості і громадського сектору і органів влади, для того щоб дійти якісних показників  економії фінансових ресурсів. Ми маємо показники, будемо прагнути до збільшення їх у півтора рази економії – що надасть змогу більш ефективно і більш якісно зробити і ремонтні роботи і будувати нові дороги, школи, амбулаторії. 
 
Загалом, додала губернатор, це надасть змогу приділити більше уваги тим територіям, які багато років не відчували підтримки, знаходячись далеко від обласного центру.