Юлия Светличная передала награды организаторам украинской (не)конференции школьных педагогов EdCamp

30.10.2018 13:41   -
Автор:
Зустріч керівника Харківської області Юлії Світличної з організаторами конференції шкільних педагогів EdCamp ((Ед Кемп)) проходила у форматі дружніх перемовин, що власне і є принципом Ед Кемпу – неформальні, демократичні зустрічі освітян для отримання інтерактивного професійного досвіду. 
І от сьогодні засновників цієї потужної організації, що об"єднала майже 20 тисяч українських вчителів та зарекомендувала себе з позитивного боку, привітала губернатор Харківщини.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації 
 
Мені надзвичайно приємно, що надхненники, організатори і мотор EdCamp знаходиться саме на Харківщині і не тільки цього проекту а й в багатьох інших, які дають можливість вчителям розвиватися як освітянам, навчатися і здобувати нові знання і впроваджувати їх у практику тим самим робити цікавими свої заняття, щоби надихати наших дітей, щоби зацікавити дитину, особистість майбутню, щоби дати їй поштовх. 
 
Засновникам Ед Кемпу також було висловлено подяку Кабінету міністрів України. А вони в свою чергу виказали свою вдячнусть керівництву Харківської області за підтримку організації і та загалом сфери освіти.   
 
Олександр Елькін голова ради ГО "ЕдКемп Україна" 
 
Ми працюємо з місцевими владами по всій країні і звичайно з Харківської облдержадміністрацією бо можна сказати, що столицею Ед Кемпу є саме наше місто, бо ед Кемп був нарооджений тут, тут відбувся перший захід і ми залишили центральну щорічну подію саме тут за для того, щоби показати, що на Сході України є потужні приклади сучасного життя, змін, реформ і європейського майбутнього.  
 
Учасники зустрічі також обговорили питання впровадження реформи освіти, реалізації "Нової української школи", а також проведення майбутніх конференцій Ед Кемп.    
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації 
 
Саме такі заходи надихають, надають крила і роблять освіту більш цікавою.