Юлия Светличная: Новый Закон об образовании даст нам возможность двигаться вперед

26.09.2017 14:49   -
Автор:
Дванадцятирічна освіта, викладання українською мовою та вивчення рідної як додаткової дисципліни. Президент Петро Порошенко підписав оновлений закон про освіту. Прокоментувала його губернатор Харківщини Юлія Світлична під час свого виступу на Педагогічному віче Харківщини. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Я впевнена, що закон про вищу освіту та закон про освіту, які вчора були підписані Президентом України, надасть нам змогу рухатись вперед. Ще більше підвищувати якість та ще впевненіше заявляти про освітню школу Харківщини. 
 
Губернатор також відзначила ті результати, яких вже домоглись викладачі регіону. Так, за її словами, майже вісімдесят відсотків учасників національних олімпіад з Харківщини повертаються додому переможцями чи призерами. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Харківська школа вийшла на новий якісний рівень. ми з вами приділили особливу увагу підвищенню фаховості та якості надання освітніх послуг. Підвищуємо свою ж кваліфікацію. І це надає нам можливість рухатись уперед. Зміцнюємо матеріально-технічну базу. і за останній рік ми зробили капітальні ремонти майже у двохста закладах освіти. За два останніх роки поповнили новими автобусами майже на п'ятдесят одиниць усі райони Харківської області.
 
Юлія Світлична зазначила, що розвивати матеріально-технічну базу дошкільних та шкільних закладів області планується і в подальшому.