Юлия Светличная наградила победителей конкурса “Высшая школа Харьковщины – лучшие имена”.

28.11.2016 16:14   -
Автор:
У залі оперного театру – педагоги, які щодня передають свої безцінний досвід та вміння студентам. Серед запрошених – Ольга Скородумова. Жінка вже понад тридцять років допомагає майбутнім рятувальникам освоїти непросту науку – хімію, та отримати необхідні для їхньої професії знання.
 
Ольга Скородумова професор кафедри спеціальної хімічної технології НУЦЗ України
 
Серьёзные дисциплины, которые помогут студентам найти своё место в жизни, получить хорошую должность, работу. И принести пользу, конечно, стране, в которой мы живём.
 
Ольга Скородумова та ще кілька десятків найкращих педагогів стали переможцями та дипломантами  конкурсу "Вища школа Харківщини – кращі імена". Нових здобутків та звершень побажала учасникам конкурсу голова облдержадміністрації Юлія Світлична.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Сьогодні ми відзначаємо досягнення і здобутки лауреатів 2016 року. І це яскравий індивідуальний результат для кожного, хто переміг в непростій боротьбі. А також це є спільний результат багатьох колективів всього Вузівського комплексу області, який за останні роки зробив великий крок вперед і підняв конкурентоспроможний рівень комплексу на нову висоту. Сьогодні, сподіваюсь, кожен з вас також, як і я, переповнений почуттям такої гордості за нашу вищу школу, якою може пишатися не тільки Харківщина. Якою може пишатися Україна. І я вам за це щиро вдячна.
 
Тож, зазначила Юлія Світлична, область приділятимуть максимум уваги для подальшого розвитку освіти та науки на Харківщині. Для цього активно реалізовуватимуть нові реформи, що стануть локомотивом якісних змін.