Юлия Светличная: Ми будем продолжать развивать Люботин и всю Харьковщину

05.09.2018 13:37   -
Автор:
Перебуваючи з робочою поїздкою у Люботині, губернатор Юлія Світлична перевірила низку об'єктів, де наразі проходять ремонтні роботи. Розпочали з дитячого садочку. Визначили будівлю, в якій проведуть реконструкцію, щоб створити 110 місць для малюків.  
 
Наступний об'єкт перевірки – Люботинська міська лікарня. Капітальний ремонт тут розпочали 2 роки тому. За цей час замінили вікна й двері, переоснастили систему теплопостачання. Також капітально відремонтували кабінети, виконали електромонтажні роботи. Нещодавно повністю завершили рентген-кабінет. На черзі – приведення до ладу хірургічного відділення. Зараз у планах передати туди нове обладнання – все для того, аби лікарня могла забезпечувати якісне обслуговування та професійну діагностику. Та на цьому, наголошує Юлія Світлична, зупинятись не збираються.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Також будемо ремонтувати будинок культури, який до цього не мав і не бачив ремонту біля 30-ти років. Ще велика кількість інфраструктурних об'єктів, об'єктів ЖКГ. Також закупимо нову техніку для комунального господарства і будемо в подальшому підтримувати місто для того, щоб його розвивати. Маємо бажання, а також будемо планувати на наступні декілька років для того, щоб зробити те, на що містяни розраховували десятиріччями.
 
Окрім цього, в центрі уваги, наголошує керівник області, залишаються і дороги – до всього потрібно докласти руку. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Ми продовжимо роботи і будемо будувати і в наступному році. Будемо завершувати і ті плани, які на цей рік поставили собі за мету, а також стратегічно планувати розвиток всієї Харківщини на наступні декілька років. Першочергові питання і другорядні питання – до всіх дійде черга. Головне бажання. Ми не словом, а ділом доводимо, що влада відповідальна за свої слова.
 
По завершенны робочої поїздки, керівник області взяла участь в урочистостях з нагоди Дня міста Люботина. Під час привітального слова, Юлія Світлична наголосила, що на День народження приїхала не з пустими руками. Губернатор повідомила, що на ремонт дитсадочка та будинку культури вже виділено фінансування з бюджету. Наразі -оголошення тендерних процедур та вже з цього року у планах розпочати капітальний ремонт. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Ще зробимо велику кількість проектів стосовно освітлення житлово-комунального господарства, подаруємо вам ще техніку комунальну для того, щоб місто, яке має свій власний характер набувало ваги і розвивалось. А на нашу підтримку ви можете завжди розраховувати. Шановна громада! Вітаю вас с днем народження!! Бажаю вам здоров'я, щастя, наснаги!! Тільки  разом ми зможемо розбудовувати нашу славну Харківщину!