Юлия Светличная и Андрей Шевченко встретились с юными болельщиками футбола

21.03.2018 14:08   -
Автор:
Перед проведенням відкритого тренування збірної України у Харкові на стадіоні «Металліст» відбулась акція для дітей-сиріт, вихованців закладів освіти інтернатного типу, а також юних футболістів, які тренуються в ДЮСШ області. Губернатор Юлія Світлична і головний тренер національної збірної Андрій Шевченко зустрілись з юними вболівальниками та передали футбольні м’ячі майбутнім зіркам.
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
  
Мне сегодня приятно, что мы имеем возможность побывать на одном из самых лучших стадионов Украины. А еще больше, что этот стадион приносит удачу всем тем футболистам, которые на нем играют. И мне приятно говорить, что сборная Украины, которая провела два матча здесь, провела его успешно. С хорошим результатом. Это значит, что футбол в Харькове развивается, это значит, что футбол в Харькове будет развиваться. Это значит, что футболу в Харькове везет.
 
Андрій Шевченко відзначив, що він сам та гравці збірної України при проведенні матчів та тренувань у  різних регіонах завжди намагаються відвідати якомога більше дитячих спортивних закладів та спортмайданчиків.
 
Андрій Шевченко головний тренер збірної України
 
Очень важно поддерживать нашу молодежь. Важно видеть и в лице государства и областной и городских организаций именно эту поддержку. В строительстве площадок, в помощи, особенно детям которые нуждаются в этом. Поэтому в этом я вижу большое будущее и важно, чтобы наши дети радовали нас и были счастливы.
 
Юлія Світлична підкреслила, що присутність на зустрічі Андрія Шевченка має надихнути юних спортсменів та ще раз продемонструвати їм, що кожна мрія може здійснитися, якщо працюєш та віриш у свої сили. А з боку влади області, зазначила, робиться і буде робитися все для підтримки спорту.
    
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації 
 
Для развития спорта в области мы делаем все, чтобы у молодого поколения была возможность гонять в футбол. Это спортивные площадки, которые мы строим в каждом районе Харьковской области. Это безусловно то финанасирование спортивных школ, ремонты спортивных школ, которые мы закладывали в 2016, 17 и будем продолжать эту работу в 2018 году.
 
Керівник області також повідомила, що в майбутньому планується організувати подібну зустріч з дітьми ветеранів та воїнів АТО.