"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Юбилей Партии регионов

Олександр Дудолад – один з найстаріших членів Червонозаводської організації Партії регіонів. Саме 15 років тому він не вагаючись вступив до лав цієї політсили. Тоді ще – Партії регіонального відродження. За довгі роки чоловік жодного разу не засумнівався, що зробив правильний вибір.

Олександр Дудолад член Партії регіонів (Червонозаводський район)

-Самое главное, как я для себя делаю вывод – это фиксация стабильности. Да, тяжёлая экономическая ситуация, да – не всё сделано. Но вот зафиксироваться, не двигаться в отрицательную сторону, а зафиксироваться с точки зрения социальной и экономической – это очень важно.

Від стабільності – до добробуту. Це є головним гаслом Партії регіонів. І те, що наступний крок буде – не сумніваються і інші члени партії. На честь п*ятнадцятиріччя Харківської обласної організації – у будинку культури "Будівельників" пройшли урочистості.

Анатолій Денисенко депутат Харківської міської ради

-15 лет – это срок. Но впереди ещё много работі. И эту работу нужно оценить. Нужно взвесить – насколько сложно её выполнить и распределить между членами партии.

Під час урочистостей, найактивніші члени Партії Регіонів були відзначені подяками та грамотами. Для усіх присутніх подарунком став виступ творчих колективів Харкова.

Олена Завгородня Євгеній Дроботов Харьковские Известия