Ярмарка спорта в парке Горького. Свои достижения представили более 70 спортивных федераций города и области

12.09.2016 12:01   -
Автор:
Ярмарок спорту у парку Горького. Розпочався з виступів творчих колективів на головній сцені. А далі на площі парку відбувся святковий парад, у якому взяли участь понад 70 спортивних федерацій Харкова та області. Всі вони презентували свої види спорту. Це була і боротьба, фехтування, футбол, гімнастика, легка атлетика та ще багато іншого.
 
Олександр Ажиппо ректор Харківської державної академії фізичної культури
 
Это праздник! Праздник для всех, для нас, для нашего любимого города Харькова. Своим примером, своими федерациями, которые проходят, и в частности академия физической культуры, показывают пример нашему подрастающему поколению к чему нужно стремиться и чем нужно заниматься для здорового образа жизни.
 
Костянтин Лобойченко заступник Харківського міського голови у справах сім'ї, молоді та спорту
 
Пригласили титулованных спортсменов, которые чемпионы Мира, Европы, чемпионы Украины. И Вы видите, и дети есть, и молодежь, очень много спортивных людей, спортивных харьковчан…
 
Після урочистого відкриття свята розпочався саме ярмарок. У різних локаціях, в тому числі на головній алеї парку, розташувалися намети, у яких фахівці розповідали харків'янам і гостям міста, як правильно виконувати спортивні вправи. Презентували також спортивне знаряддя праці і спеціальне харчування.
 
Надія відвідувачка парку
 
Соблюдение здорового образа жизни и питания – это всегда важно для любого человека. Не важно, в каком городе он живет, будь-то даже в деревне. 
 
Олексій Чубаров директор Департаменту у справах сім'ї молоді та спорту 
 
Сегодня среди нас были олимпийцы. И действительно они вот сейчас катаются с детьми на колесе обозрения. Рассказывают им о том, как не просто все-таки, да, стать олимпийцами, что для этого нужно. Это прекрасная возможность людям пообщаться с чемпионами. Чемпионами Мира и Европы, Олимпийскими чемпионами в рамках нашей ярмарки.
 
Таке свято проходить у Харкові вже 3 рік поспіль. Воно встигло стати традицією для міста. І Харків вкотре доводить, що саме він є спортивною столицею України.