Якість лікування у ЦКЛ №5

10.07.2012 21:23   -
Автор:

П"ята клінічна лікарня залізничників одна з найпотужніших у Харкові. Тут лікують інфаркти, серцеву недостатність і всі недуги неврологічного характеру. Сюди навіть приїздять на лікування люди з інших регіонів. Алла Іванівна подолала понад триста кілометрів – і сьогодні після двотижневого лікування вже їде додому, у Донецьк.

Алла Іванівна мешканка Донецької області

-Очень хорошие врачи, лечат хорошо. Спасибо им большое

Лікарня оснащена останніми новинками техніки. Тут є і сучасне обладнання для діагностики, і для хірургічного втручання, і реанімаціних відділень.   

Тетяна і Ганна мешканки м. Ізюму

-Если бы не здешние врачи уже б на том свете были. Тут действительно поставили на ноги.

Арнольд харків'янин

-И сервис, и врачи, и обследования, и все очень мне понравилось

Ольга харків'янка

-Замечательная больница. Вот я лично лежу, очень хорошая больница, и уход, и врачи все внимательные

От тільки одна VIP пацієнтка медзакладу харківським лікарям не довіряє. Виписує собі іноземних лікарів.

Яна жителька Печенізького району

-Прятаться не надо за лечение или какие-то болезни. Я приведу пример, у меня муж болел той же самой болезнью и он за месяц вылечился при чем здесь, у нас. Причем здесь немецкие врачи, у нас хорошие врачи. Где же патриотизм, где демократия? Почему мы все должны лечиться у своих врачей, а она их не признает, какая она патриотка государства своего?

У передвиборній гонитві за прездентське крісло Тимошенко переконувала електорат – вона, працює, вона – Україна. Тим самим робила себе невід"ємною складовою держави. Тепер – практика показує зовсім інше – Тимошенко лікувати українцям не дозволено. Приміряти на себе різні маски – тактика не нова. Юлія Володимирівна користується нею не один рік. Дві тисячі перший, коли екс-прем"єрка перебувала у Лук"янівському Сізо, тоді вона також хворіла. Щоправда, на виразку шлунка. Нічого не їла, і не пила воду, яку їй давали в слідчому ізоляторі. Але як тільки воля майоріла на горизонті лідерки білосердешних – недуги в неї самі собою зникли. І перед пресою Тимошенко вже не поставала кволою – розповідала про свої спортивні досягнення та вподобання. 

Олена Мітясова, Сергій Перець, Харьковские Известия