Як Тимошенко з іменинами прихильники вітали

27.11.2012 21:12   -
Автор:

Ігор Бескровний кореспондент

-Їй – 52! Сьогодні під стіни центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці" прийшли прихильники Юлії Тимошенко, щоб привітати свою партійну лідерку з іменинами. Це вже другий день народження, який опозиціонерка святкує за гратами.

Свої зізнання в коханні і побажання леді Ю її соратники писали на заготовлених для цього листівках, вони їх збиралися передати їй до палати.

Віра прихильниця Юлії Тимошенко

-Це відкритка для Юлії Володимирівни, сьогодні у Юлії Володимирівни день народження і ми приїхали привітати. Ми привезли от плакат  і скриньку для листів, щоб хто має бажання написали. І щоб Юлія Володимирівна свій час сиділа і читала.

У той час поки чекали на партійних віпів зі столиці, кожен без префіксу "віп" розважався як міг.

-Взяли Юлю за рученьки на світ Божий вивели.

Хтось співав, хто історії з життя розповідав, ну, а хтось і сокирою розмахував.

-Треба миром, громадою обух сталить та добре вигострить сокиру, та й заходиться вже будить.

Сокирою або не сокирою, а от без небесних сил тут ніяк, говорять білосердешні.

-Бог послав на цю землю Юлію Володимирівну не для неї, а для нас. Щоб спасти, очистити землю України, від нечистої сили. І Юлія Володимирівна як особа не проста людина, вона посланець від Бога. Та звідки видумаєте, що вона вас почує? Я це не для вас кажу, я це кажу для Юлії Володимирівни.

Та чи почула прихильників екс-прем'єра чи ні – не відомо.

Від цього шуму і криків не задоволені були не тільки чотириногі охоронці. Самі пацієнти лікарні кажуть, тут місце де людей лікують, а не спектаклі влаштовують. Несолодко довелося і водіям, які обслуговують лікувальний заклад, Ті сюди сьогодні просто не могли ні заїхати ні виїхати.

Микола пацієнт ЦКЛ № 5

-Люди же разные лежат. Вот мы спинозники у нас допустим не так волнует, а есть же сердечники и так далее, ну конечно же это не по себе.

Валентина відвідувачка ЦКЛ № 5

-Нет! А что не нравится? А что это можно для всех такое?!

Але прохання людей до білосердешних заспокоїться ніхто не чув, їм головне докричатися, щоб ВОНА подала їм знак. І ось, після півгодинних вигуків – ВОНА дала про себе знати.

На радощах прихильники Тимошенко запускають у небо білий банер з привітаннями.

Не обійшлося на святкуванні і без бійок. Тим, хто хотів сказати Тимошенко протилежне від думки її фанатів довелося нелегко. Білосердешні пішли в рукопашну.

-Ааааа, да что же вы делаете?! Аааааа, да что же вы делаете?! Да вы люди или нет?!! Не бейте девушку!

Коли ж пристрасті вщухли, під вечір з оберемком троянд наперевіс приїхали ті, хто співчуває Тимошенко на волі. Поки вона сидить.

Арсеній Яценюк народний депутат України

-Ми переконані в тому що тепло наших сердець передається їй і ми обов"язково переможимо. І найкращі вітання їй, її родині , тому що це сімейне свято.

Сімейне свято завершили фейєрично – пострілами салюту. І це навіть не біля одного медзакладу. Поруч і лікарня швидкої та невідкладної допомоги.  

Ігор Бескровний, Ярослав Кононекно Харьковские Известия