Як Тимошенко День жінок зустрічала

08.03.2013 20:56   -
Автор:

Під лікарнею "Укрзалізниці", де зараз знаходиться екс-прем'єра Юлія Тимошенко в Міжнародний жіночий день – багатолюдно. Леді Ю вітають її прихильники. Прапори, листівки і весела гулянка з піснями.

Кожен з прихильників хотів особисто привітати Тимошенко, але не вдалося. За грати, хоч і лікарняні – вхід заборонений. Тоді прибічники бранки вирішили до неї докричатися.

Маргарита прихильниця Ю.Тимошенко (Біла Церква)

-На камеру дивись! Юлія Володимирівна я вам бажаю всього найкращого в особистому та родинному житті від усього свого серця і щоб почуття любові не полишало вас протягом усього життя.

Ольга прихильниця Ю.Тимошенко (Львів)

-Я приїхала на електричках зі Львова Юлю привітати з Днем восьмого березня. Юлю треба випускати оце я ще так скажу.

Валентина прихильниця Ю.Тимошенко (Суми)

-Звуть мене Валентина Петрівна, просто Валя! єєєєєєє А що далі??? Хай вона сподівається, що вона скоро буде на волі.

Тетяна прихильниця Ю.Тимошенко (Харків)

-Я поздоровляю Юлію Володимирівну зі святом. Дай вам Бог щастя, а щастя заключается в том, коли нічого не болить! І шоб вона була здоровааааааааа!

Здоров"я Тимошенко бажав сьогодні і найдзвінкіший її прихильник.

Олексій прихильник Ю.Тимошенко (селище Козин)

-Живу в Козині, ви добре знаете це де. Олексій "звонок" як на мене кажуть. Слава вам Юля! З восьмим березням вас. і Україні волю, Юлі волю!

Відзначилися сьогодні у Тимошенко і її партійні колеги. Подарували їй кульки і квіти. Але святкові подарунки тюремники не прийняли, пояснили – не за законом. Але сильно від того білосердешні парламентарії не засмутилися. І свято відзначили, і про себе нагадали.  

Більше години біля п'ятої клінічної лікарні голосили білосердешні. Потім розійшлися. І до медзакладу, де лікують людей, повернулася тиша і спокій.  

Ігор Бескровний