Як провели місцеві вибори у Першій столиці

26.10.2020 11:20   -
Автор:
Масковий режим, дотримання соціальної дистанції, наявність дезінфекторів, обов’язковий температурний скринінг на кожній дільниці. Окрема кабінка та скринька для виборців, у яких виявлено ознаки респіраторного захворювання чи підвищену температуру та постійне провітрювання приміщень. Усе це про місцеві вибори у Першій столиці. Та навіть такі складнощі не завадили харків’янам зробити свій вибір. І важливість цього вибора містянам очевидна.
 
Юрій виборець
 
Самое важное, что мы делаем на сегодняшний день выбор для себя. Для своей территориальной громады, для того, чтобы у нас было какое-то будущее, самое главное – это развитие города Харькова. Это основные моменты, которые на сегодняшний день мы должны определять вместе. На сегодняшний день агитация запрещена. Поэтому мы должны сделать правильный выбор, за те дела, которые делали на протяжении всего этого времени люди.
 
Денис виборець 
 
У нас сейчас децентрализация произошла, поэтому местные власти решают по вопросам дворов, дорог и так далее, решает больше, чем центральные. Поэтому, если я хочу жить нормально в своем городе, я хочу соотвественно выбрать тех людей, которым я доверяю. Чтобы они могли привести в порядок дворы, дороги и т.д. Поэтому я пришел сюда выразить свою гражданскую позицию.
 
Валентина Павлівна виборець
 
Вы знаете, у меня кто был, товарищ Кернес. Я буде за него всегда голосовать, и за его друзей, он нам очень помогает – пенсионерам. И в Харькове успешном он сделал с Харьковом то, что никто не делал. Те, кто его там ругают-ругают, но я  его просто считаю святым человеком. Очень порядочный. Сколько мне приходится к нему обращаться он всегда выполняет, всегда.
 
Тетяна виборець
 
Вот все средства защиты: маска, своя ручка, все с собой, все свое. Очередь, кстати. Я удивлена, думала никого не будет, но вот очередь, да, удивлена. 
 
Віддати свій голос на одну з виборчих дільниць прийшов і голова списку Блоку Кернеса «Успішний Харків» до обласної ради – Кирило Кернес.  
 
Кирило Кернес голова списку "Блоку Кернеса – Успішний Харків!» до Харківської обласної ради 
 
Сегодня – день выборов. Это, прежде всего, будущее нашего региона, города. Поэтому, я конечно же, сделал выбор за успешное будущее нашего Харькова.
 
На дільницях кажуть, вибори проходять у звичній обстановці, значних порушень не виявлено, усі дотримуються необхідних протиепідеміологічних заходів. Явка динамічно збільшується з кожною годиною. І навіть складнощі пов’язані з нововведеннями виборчого процесу не зупиняють прилив харків’ян до дільниць. З усією необхідною інформацією, зазначають голови дільниць, люди ознайомлені.  
 
Тетяна Колосовська голова виборчої комісії дільниці № 479 
 
Територіальна комісія забезпечила нас усім необхідним. У нас все є. У нас є засоби дезінфекції, у нас є достатня кількість масок, рукавичок, у нас є захисні щитки, які ми надягаємо за потреби. Також костюми захисні, і наші члени комісії, які пішли до виборців, що перебувають вдома на самоізоляції. Вони пішли у  захисних костюмах. 
 
Ганна Чуприна заступник голови виборчої комісії дільниці № 478
 
Місцеві вибори 2020 проходять у звичайному режимі, без різних правопорушень. Люди дотримуються дистанції все організовано, все в порядку. Члени виборчої дільниці працюють, хворих на 8:00 не було. Температурний скринінг проходять усі виборці, всі спостерігачі пройшли, робота виборчої дільниці задовільна. Є кабінка для людей з обмеженими можливостями, є кабінка для людей, у яких температура більше ніж 37,2о для них відведена спеціальна скринька.
 
Аліна Пономаренко голова виборчої комісії дільниці № 480
 
Четыре бюллетеня каждому выдается и поэтому затягивается немного процесс. А так, в принципе, все нормально, никаких нарушений нет, все согласно санитарных норм. Активность есть и продолжается дальше.